Rüyada “ Bardak Kırmak ” Görmek

Bardak Kırmak
Rüyada bardak kırmak, rüya sahibinin çok sevip değer verdiği fakat aralarındaki bir nedenden dolayı uzun süredir küs olduğu bir arkadaşı ile barışmasına yorulur.

Rüyada bardak kırmak, rüya sahibinin çok sevip değer verdiği fakat aralarındaki bir nedenden dolayı uzun süredir küs olduğu bir arkadaşı ile barışmasına yorulur. Bu rüyayı görenlerin bu kişi ile çok iyi arkadaşlığı olmasına, iyi anlaştığına ama gereksiz bir nedenden dolayı tartıştığı arkadaşı ile aralarındaki buzların erimesine işaret eder. Rüyada bardak kırmak, kalbini kırdığınız yakın bir akraba yada dostunuzun gönlünü almaya, aradaki samimiyeti tekrar kazanmaya tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin hatasını anlamaya, üzdüğü kişiden özür dilemeye, dostluklarının eskisinden daha iyi olmasına rivayet edilmiştir. Rüyada bardak kırmak, kişinin yaşayacağı bazı maddi ve manevi sorunların olmasına fakat bu durumun uzun sürmeyeceğine yorulur. Aynı zamanda bu rüya kişinin nazara gelmesine yorumlanmıştır. Rüyada bardak kırmak ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Bardak Kırmak Nedir

Rüyada bardak kırmak, kişinin iş ve sosyal yaşamına dair yaşadığı bazı problerin varlığına, göze gelmesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısa süreli olacak bu sıkıntılardan sonra rahata ermesine sorunların son bulmasına yorulur. Görülen bu rüya aynı zamanda kişinin can dostu olarak gördüğü bir kişi ile basit bir olaydan dolayı küs olmasına, bu küslüğün gereksiz olduğuna ve barışma isteği içersinde olmasına yorumlanmıştır.

Rüyada Bardak Yıkamak

Rüyada bardak yıkamak, rüya sahibinin iş yaşamında büyümeye ve atılım yapmaya engel olduğu kişilerin farkına varıp bu kişileri yanından uzaklaştırmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin böyle davranarak zincirlerini kırmasına, büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Bardak Satmak

Rüyada bardak satmak, kişinin uzun süredir kırgın olduğu ve görüşmeyi kestiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesine, kırgınlığın son bulmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin küs olduğu kişi ile oturup yanlışlarını karşılıklı olarak kabul edeceklerine aradaki sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada Bardağın Çatlaması

Rüyada bardağın çatlaması, rüya sahibinin iş yaşamında çevresini saran ve onun yanlış kararlar almasını sağlayan kişilerin olmasına yorulur. Bu kişilerin rüya sahibini maddi zararlar içersine sokmasına, işlerindeki düzenin bozulmasına vesile olacaklarına rivayet edilmiştir.

Rüyada Dolu Bardak Görmek

Rüyada dolu bardak görmek, rüya sahibinin neşe ve sevinç duyacağı olaylar yaşamasına, hayırlı haberler almasına işaret eder.

Rüyada Boş Bardak Görmek

Rüyada boş bardak görmek, kişinin iş ve hane yaşamı üzerinde gezen kara bulutlara işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş yaşamında zarara uğramasına, hane yaşamında eşi ile sorunların kavga ve kırgınlıklara dönmesine delalet eder.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.