Rüyada “ Tabak ” Görmek

Tabak
Rüyada Tabak Görmek;Tabağın boş olması, karşılanamayan ihtiyaçları ve düş kırıklığını vurgular,süs için kullanılan bir tabak'sa bir kutlama ya da eğlence

Rüyada tabak görmek; bir dost, bazen çekirge veya şiddettir.Bir kadının rüyasında tabak görmesi; büyük mevkideki bir kimse veya asil bir kadındır. Tabak, değeri kadar malı da ifade eder. Rüyada görülen tabak, eğer içinde yemek varsa, sahip olduğumuz değerlere dikkatimizi çeker. Bunlar, kendi yetenek ve çabalarımız ya da başkalarının yardımlarıyla elde ettiğimiz ya da edeceğimiz değerlerdir. Tabağın boş olması, karşılanamayan ihtiyaçları ve düş kırıklığını vurgular. Eğer bu tabak yemek için değil de, süs için kullanılan bir tabak’sa bir kutlama ya da eğlencenin ufukta olduğu söylenebilir.

Tabak Örtüsü ; Rüyada tabak üzerine örtülen bir örtü görmek; sırları gizlemeyi ifade eder. Dostunun ve düşmanının olabileceğini unutmayarak kişi gördüğü bu rüyada yaşantılarının içinde yada aile içi  sıkıntılarını dışarı anlatmaması da bu rüya ile işaret edilmektedir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.