Rüyada “ Saat Almak ” Görmek

Saat Almak
Rüyada saat almak, rüya alimleri tarafından pek hayra yorumlanmamış olan bu rüya, kişinin kötü zamanlar geçirmesine, üzülüp sıkılmasına yorulur.

Rüyada saat almak, rüya alimleri tarafından pek hayra yorumlanmamış olan bu rüya, kişinin kötü zamanlar geçirmesine, üzülüp sıkılmasına yorulur. Bu rüyayı görenlerin iş ve özel yaşamına dair bir takım sorunlar ile karşılaşması olarak da tabir edilmiştir. Rüyada saat almak, uyarı niteliği taşıyan bu rüya gelişebilecek olumsuzluklara karşı kişinin tedbir içersinde olup bu zor günleri en az zarar ile geçirmesi için uyarıcı rüyalardan görülmüştür. Görülen bu rüya kişinin yaşayacağı maddi ve manevi zararları akıllı davranışları sayesinde atlatabileceğine rivayet edilmiştir. Rüyada saat almak, bazı alimlere göre ise tam tersi anlamı ile ifade edilmiş olan bu rüya kişinin yaşayacağı darlık ve sıkıntıdan sonra büyük bir zenginlik ve ferahlığa kavuşması olarak yorumlanmıştır. Rüyada saat almak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Saat Almak Ne Demek

Rüyada saat almak, uzun süre yaşanacak sorun ve sıkıntılardan sonra yaşanacak bolluk ve berekete tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin beklenmedik anda ale geçecek mal ve mülke yada miras yolu ile elde edilecek mal varlığına yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin yaşamının uzun bir dönemini yokluk ve sıkıntılar içersinde geçirdiğine fakat Allah’ın izni ile bundan sonraki yaşamında şans ve talihin kişiden yana olacağına rivayet edilmiştir.

Rüyada Saat Aldığını Görmek

Rüyada saat aldığını görmek, saat almak rüyası ile benzer anlamlar içermek ile beraber, kişinin üst üste gelen sorunlardan sıkılıp bunaldığı bir anda hayatını güzelleştirecek gelişmeler yaşamasına tabir olunur. Bu rüyyaı görenlerin bu güne kadar ulaşamadığı şeylere bundan sonra kavuşacağına rivayet olunur.

Rüyada Saat Hediye Almak

Rüyada saat hediye almak, kişiye zor zamanlarında destek çıkan arkadaşlarına işaret eder. Rüya sahibinin vefalı arkadaşlıkları sayesinde iş yaşamında ki sorunları atlatıp, eski güzel günlerine dönmesine yorumlanır.

Rüyada Saat Satın Almak

Rüyada saat satın almak, yaşanan olumsuzluklara karşı çözüm üretmeye, zorlukların üstesinden Allah’ın izni ile gelmeye yorumlanır. Görülen bu rüya değer verilen arkadaşlar ile iş ortamında da beraber yürümeye, ortaklıklar içersinde olmaya yorumlanır.

Rüyada Ölüden Saat Almak

Rüyada ölüden saat almak, kişinin ticari yaşamında zor günler ile karşı karşıya kalmasına işaret eder. Görülen bu rüya kişinin hiç istemediği halde hoşlanmadığı birinden destek isteyeceğine fakat alamayacağına yorumlanır. Kişinin yaptığı bu davranıştan dolayı pişmanlık duymasına rivayet olunur.

Rüyada Çalar Saat Almak

Rüyada çalar saat almak, kişinin iş yaşamından dolayı stres yaşamasına bunalım içersinde olmasına yorumlanır. Görülen bu rüya kişinin sevmediği bir işi yapmak zorunda kaldığına fakat kişinin bundan bıktığına, kendisine yeni bir iş bakacağına delalet eder.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.