Rüyada “ Sarı Üzüm ” Görmek

Sarı Üzüm
Rüyada sarı üzüm görmek, genel olarak kişinin bir takım sağlık sorunları yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin birden bire huzurlarının bozulacağına, iyi giden çoğu şeyin bozulmasına delalet eder.

Rüyada sarı üzüm görmek, genel olarak kişinin bir takım sağlık sorunları yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin birden bire huzurlarının bozulacağına, iyi giden çoğu şeyin bozulmasına delalet eder. Hüzün ve üzüntü yaşamak olarak da yorumlanmış olan bu rüya, gönül kırgınlığına rivayet edilmiştir. Rüya sahibinin umutla beklediği bazı gelişmelerin hüsran ile sonuçlanmasına, ailevi sorunlara tabir edilmiştir. Farklı anlamlar içeren bu rüya üzümün tadına ve görünüşüne görede yoruma açık olmuştur. Gördüğünüz bu rüya hane yaşamında eşler arasında kırgınlıklar girmesine, hoş olmayan sözler sarf edilip, kalp kırgınlığı yaşanmasına yorumlanır. Bazen de yaşanılan sağlık sorunları nedeni ile, kişinin bitkin ve yorgun düşeceği olarak da tanımlanmıştır. Rüyada sarı üzüm görmek, ile ilgili diğer yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Ayrıca konu ile alakalı görmüş olduğunuz rüyaları bizler ile paylaşabilirsiniz.

Rüyada Sarı Üzüm Görmek Ne Demek

Rüyada sarı üzüm görmek, hak edilmeyen zan altında kalmaya, üzülüp, dövünmeye işaret eder. Gören kişilerin beklemediği kişilerden darbe almasına, moral bozukluğu ve gönül hoşnutsuzluğuna delalet eder. Gördüğünüz bu rüya kişiye uyarı niteliğinde olup, kısa süreli sıkıntılara, yaşanılacak bazı olumsuz gelişmeleri bildirir. Bazen iyiye bazen ise, kırgınlık, hastalık ve kişinin yaşayacağı hüzne tabir edilmiştir.

Rüyada Sarı Üzüm Yediğini Görmek

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek, kişiyi iş yaşamından bir süre uzak tutacak sağlık sorunları yaşamasına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin geçici bazı rahatsızlıklar yaşayacağına, biraz dinlenmesi gerektiğine tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamın verdiği yoğunluk nedeni ile, kendisini bitkin ve yorgun hissedeceğine rivayet edilir. Rüyada tatlı sarı üzüm yemek, kişinin yaşanan aksiliklerin bir bir sona ereceğine yorulur. Aynı zamanda zorluktan sonra gelen rahatlığa, üzüntüden sonra gelen neşe ve sevince yorumlanır.

Rüyada Ekşi Sarı Üzüm Görmek

Rüyada ekşi sarı üzüm görmek, yanlış arkadaş ve davranışlara tabir olunur. Kişiye ikaz mahiyetinde olan bu rüya, bir an önce hataların telafisi yoluna gidilmesine işaret eder. Rüyada ekşi sarı üzüm yemek, günah ve haram içerisinde olmak olarak yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin dünyevi zevkler uğruna, hata içinde olmasına, gözünü kazanma hırsı bürüdüğüne delalet eder. Helal, haram demeden sadece kazanç sağlama isteği içinde bulunmaya, atılan adımların yanlış olduğuna yorumlanmıştır.  İslami yorumuna göre, telafisi olmayan hatalara düşmeye, bilerek günah işlemeye rivayet edilir. Bir an önce tövbe ve istiğfar içinde bulunulması gerektiğini bildirir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.