Rüyada “ Ağlayan Erkek ” Görmek

Ağlayan Erkek
Rüyada ağlayan erkek görmek, görülenin aksine, kişinin emek verdiği iş yaşamında güzel yer edineceğini bildirir.

Rüyada ağlayan erkek görmek, görülenin aksine, kişinin emek verdiği iş yaşamında güzel yer edineceğini bildirir. Görülen bu rüya mevki ve makam sahibi olmaya, güce ulaşmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hayatlarında zor bir süreçten sonra isteklerine bir bir ulaşmasına, manen ve fiziken dirayet sahibi olduğuna delalet eder. Farklı anlamlar içermek ile beraber, ulemalar tarafından kişinin yaşamını kimseye muhtaç olmadan sürdüreceğine, zorluklara karşı güçlü duran biri olması olarak da tabir etmişlerdir. Bazen de bu rüya girilen meşakkatli bir yolda yakın çevrenin desteğini almaya, size nazar ve haset gözler ile bakanlara karşı dim dik durulması gerektiğine yorumlanır. Düşmana üstün gelmek ve afiyette olmak olarak da yorumlanmış olan bu rüya, sırlarınızın başkasına verilmemesi gerektiği olarak da rivayet edilmiştir. Rüyada ağlayan erkek görmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.

Rüyada Ağlayan Erkek Görmek Nedir

Rüyada ağlayan erkek görmek, rüya sahibinin sürdürdüğü tüm işlerde hak ve hakkaniyeti gözeteceğine işaret eder. Doğru yoldan ayrılmayacağınıza, insani ve manevi yönden gereklilikleri yerine getiren biri olduğunuza delalet eder. Gören kişilerin mesut bir dünya hayatı sürdüreceğine, zor zamanlarında dahi, geçim derdi yaşamdan hayatını idame ettireceğine tabir edilmiştir.

Rüyada Ağlayan Bir Erkeği Teselli Etmek

Rüyada ağlayan bir erkeği teselli etmek, gören kişinin bu kişiye karşı bir yardımı olacağına, zor bir anında bu kişiye destek vereceğine yorulur. Bazen de bu rüya bu kişi sayesinde güzel konum ve mevkilere ulaşmaya işaret eder. Yeni tanışılan birisinin size büyük fırsat ve kapılar açacağına yorumlanmıştır.

Rüyada Sevdiğin Erkeğin Ağlaması

Rüyada sevdiğin erkeğin ağlaması, sevdiğiniz kişi ile gerçek bir sevgi bağı ile bağlı olmaya işaret eder. Bu rüya o kişiye olan bağlılık ve merhametinize, duyduğunuz aşka tabir edilir. Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek,  aranızdaki duygusal bakın iyi akıbet ile sonuçlanacağına, neşe içinde olacağınıza yorulur.

Rüyada Tanıdık Bir Erkeğin Ağladığını Görmek

Rüyada tanıdık bir erkeğin ağladığını görmek, bu kişinin mutluluğuna ortak yada vesile olacağınıza tabir edilmiştir. Hayırlı bir rüya olmak ile beraber, aranızdaki dostluk ve arkadaşlığın ebedi ve gerçekçi olacağına yorulur.

Rüyada Ağlayan Kadın Görmek

Rüyada ağlayan kadın görmek, yaşamınıza dahil olacak, size neşe ve mutluluk verecek birine yorumlanır. Bu kişi sayesinde üzüntü ve tasalardan arınmaya, hayatınıza huzur ve sükunet geleceğini bildirir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.