Rüyada “ Su Vermek ” Görmek

Su Vermek
Rüyada su vermek, yakın zamanda kişinin ferah bir haber alacağı anlamındadır. Genel olarak şu ferahlık demek ve su yeryüzünde görülen
Etiketler:

Rüyada su vermek, yakın zamanda kişinin ferah bir haber alacağı anlamındadır. Genel olarak su ferahlık demek ve su yeryüzünde görülen en güzel şeylerden biridir bundan dolayı da manası kendisi gibi ferah ve şeffaftır. Rüyada gördüğünüz suyu içiyorsunuz bir haklı iyileşmesine, şifa bulacağı manasına gelir. Rüyada su görmek aynı zamanda saflığı ve temizliği delalet eder. Eğer görülen su bulanık ise bu kişinin kafasının karışık olduğunu gösterir. Rüyada su satmak kişinin hekimliğini işarettir. Yani şöyle ki kişinin tıp okuduğunu gösterir, ya da kişinin şifacı bir kişiliği olduğunu gösterir. Bu manevi anlamda olabilir ya da gerçekten bir hekimlik olabilir. Kısacası bu yolda ilerlediğini ve güzel yerlere geleceğine delalettir. Rüyada su vermek su içmek genel olarak ta huzur anlamına hayatına huzur gireceği yönünde alamet eder. Kişinin gördüğü yönde rüya yorum alır. Eğer hasta birisi rüyasında su içiyorsa kısa zamanda iyileşeceğini işaret eder. Aynı zamanda manevi güç olarak da tabir edilir. Rüyada su görmek çok hikmetli olmak genel anlamda güzelliği ve sevgiye mutluluğa ermesidir.

Rüyada Su İçmek

Rüyada su içmek, eğer hasta bir kişi bu rüyayı görüyorsa yakın zamanda şifa bulacağını derdine derman bulacağı manasına gelir ilmi anlamda ise saf bilgi edineceğini ve manevi anlamda yükseleceği yönündedir rüya sahibinin sıhhatinin daha iyi olacağını yorumlanır rüyada su içmek genel olarak sağlık anlamında yorumlanır tabii ki gören kişinin rüyasına göre değişim gösterir.

Rüyada Su Vermek

Rüyada su vermek, rüyada su verdiğini görmek bunlar ikisi de aynı anlamı içerir. Hasta birine su veriyorsanız şifa bulacağı anlamındadır ve bu şifa ya şifa ya sizin vesile olacağınız yönündedir. Aynı zamanda eğer ki verdiğiniz su bulanık ise gördüğünüz kişiyle alakalı onun hastalığıyla ilgili bir durum olacağına işarettir.

Rüyada Bulanık Su Görmek

Rüyada bulanık su görmek, alimler genel anlamda bu rüyayı hayra yormazlar bir suyun bulanıklaşması o işin içinde bir iş olduğuna delalettir. Yani gören kişinin kafasında bir takım çelişkiler olduğunu ve bunu Çözümleyemediği yönündedir. Bundan dolayı yani sürekli İstem dışı karmaşık rüyalar görür.

Rüyada Su Kuyusu Bulmak

Rüyada su kuyusu bulmak günümüzde pek çok anlam ifade etmese de eski Çağlara Eski Çağlara göre birden fazla anlama sahiptir ve önemlidir. Dolayısıyla tabirciler bu rüya konusunda farklı anlamlar yüklemiştir. Kişi için çok değerli bir şeye rastlamak onun için çok önemli olan bir şeyi bulmak manasına gelir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişinin her zaman değerli olacağına alamettir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.