Rüyada “ Büyücü Kadın ” Görmek

Büyücü Kadın
Rüyada büyücü kadın görmek, rüya sahibinin gördüğü bu rüya kendisini ne kadar korkutsa da görüldüğü gibi kötü bir manaya gelmez.
Etiketler:

Rüyada büyücü kadın görmek, rüya sahibinin gördüğü bu rüya kendisini ne kadar korkutsa da görüldüğü gibi kötü bir manaya gelmez. Birisinden hayır duası aldığını ve şansız olduğu bazı şeylerin artık önünden çekildiği yönündedir. Bazı yorumculara göre ise, gördüğünüz rüyanın şekli çok önemlidir. Yani rüyanızda nasıl bir etki alıyorsunuz ve aldığınız etki rüyanızın yorumu için sizi yönlendirir. Bu tarz bir rüya gören kişinin bu aralar biraz stresten uzak durması gerektiği yönünde uyarıcı mesaj verir. Aynı zamanda bir takım bazı sıkıntıların olacağının haberini verir. Görülen buraya hem iyi hem de kötü yorulur. Rüyayı gören kişinin hayatında bu tarz bir şeyler var ise kendisini büyü yapıldığından şüpheleniyor ise, gördüğü rüyada görülenler ona gerçek gibi geliyorsa şubesinin doğru olduğu manasına gelir. Birisinin gözünün sürekli sizin yuvanızın üstünde olduğuna ve nazarı dediğine tabir edilir. Eline geçen fırsatları değerlendirmek için çok iyi bir zaman olduğu anlamında yorumlanır. Yani sizin elinize geçecek bir koz olduğuna delalettir.

Rüyada Büyücü Kadın Olduğunu Görmek

Rüyada büyücü kadın olduğunu görmek, kendinizi bu şekilde görüyorsanız bazen bilinçaltı bazen ise, yapmak istediğiniz ulaşmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir. Ama buna ulaşmaktan çekindiğiniz ya da zamanını beklediğiniz bir durum olduğunu ifade eder. O duruma ulaştığını zaman her şey sizin lehinize olacağı manasındadır. Zafere ulaşmak emeğinin karşılığını almak çalışma hayatında güzel olanaklara sahip olmak demektir. Aile hayatında güzel şeyler yaşamak aynı zamanda evladının ahlakı için uğraşmak anlamında yorumlanır. Rüyada büyücü kadın olmak, bazen ise kötü ihtiraslara kapılmak demektir.

Rüyada Büyücü Kadınlar Görmek

Rüyada büyücü kadınlar görmek, rüya sahibinin bu dönem kafasının karışık olduğuna yorumlanır. Çevresinde bu tarz bir şeyle karşılaştığına ve bunun bilinçaltına yerleştiği yönündedir. Ya da sürekli hane içinde böyle bir şeyden şüphelendiğini kimin yaptığını bulmaya çalıştığını yorumlanır.

Rüyada Büyücü Kadından Kaçmak

Rüyada büyücü kadından kaçmak, görülen bu rüya üzüntü anlamındadır. Duyacağı bir sözün kalbini çok kıracağına yorulur. Sevdiği bir insanın ona çok destek vereceğini ve bu sayede eski neşesini yerine geleceğini tabir edilir.

Rüyada Büyücü Kadın Öldürmek

Rüyada büyücü kadını öldürmek, yakınınızda olan bir düşmanı alt etmek manasına gelir. Yaşadığın sıkıntılı dönemden kurtulmak artık refah içinde yaşamak olarak yorum alır. Aynı zamanda bu rüya zenginlik anlamındadır, paranızın malınızın çoğalacağı olacağı yönündedir.

Rüyada Büyücü Kadınla Konuşmak

Rüyada büyücü kadınla konuşmak, Hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olacağına işaret eder. Yaşamınızda sıkı sıkı bağlar kuracağınız olaylar olacağına yorumlanır. Mucize ummadığınız bir haber sizi şaşırtacak bir şeyin olacağını delalettir.

Rüyada Büyücü Kadın Dövmek

Rüyada büyücü kadını dövmek, Hayatında çok sevineceğini onu farklı yerlere götürecek güzel gelişmelerin olacağı manasına gelir. Bu rüyayı gören borçlu ise, hasta ise, mutsuzsa, dostlarının yardımı ile her şeyden kalkınacağı anlamda yorumlanır.

Rüyada Büyücü Kadınla Kavga Etmek

Rüyada büyücü kadınla kavga etmek, çelişmeli olan bazı olaylara yorumlanır. Sürekli kafanızda bir soru işareti sizi rahatsız eden bir durumdur. Bu çelişkiden dolayı kafanızda sürekli kurduklarınız sizi karmaşık rüyalara sürükler.

Rüyada Büyücü Kadının Evine Gitmek

Rüyada büyücü kadının evine gitmek, kendine dert edindiği bazı şeylerin olduğuna ve bunu biriyle paylaşacağı manasına gelir. Fakat sıkıntısından dolayı kötü yöne gidebilir bu konuda uyarı amaçlı mesaj veren rüyalardan biridir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.