Rüyada “ Aba Giymek ” Görmek

Aba Giymek
Rüyada aba giymek, çıkacağınız bir yolculuğa delalet eder aynı zamanda yolculuk halinde abayı giyiyorsanız, Aba görmek ne demek
Etiketler:

Rüyada aba giymek görmek, çıkacağınız bir yolculuğa delalet eder aynı zamanda yolculuk halinde abayı giyiyorsanız riskinizin o yol içerisinde size geleceğini delalettir. Rüyada aba giymek, ferahlamak ve saadete ermek demektir. Yeni aba giymiş birisini görmek Yada sizin yeni aba giymeniz, hiç beklenmeyen bir yerden gelecek olan menfaate ve çıkara işaret eder. Rüyada aba giymek görülmesi, sevindirici bir haber almak aynı zamanda seyahat anlamında yorumlanır. İş anlamında rütbesinin artacağını huzurlu bir Kazanca aynı zamanda hane içinde mutluluğa da alamet eder. Genel anlamıyla güzel bir yorum alan rüyalardandır. Bir kişinin üzerinden abayı çıkardığını görüyorsanız, görevine son verileceği ya da ticaret yapanın kötü işlere bulaşacağı anlamında tabir edilir. Rüyanızda arabayı çıkarıp başka birisine veriyorsanız, elinizde olan mali mülkü başkasına kaptıracağınız yönündedir. Ya da iyi niyetiniz hep suistimal eden yakınlarınız olduğuna delalettir. Sizden aldığı her şeyi kar sayan insanlarla beraber olduğunuzu gösterir.

Rüyada Aba Giymek

Rüyada ama giymek, dini yorumculara göre, rüyayı gören kişinin bazı sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntıları yakın zamanda aşağı yönündedir. Maddi olarak çöküntü de olacağı bir zaman diliminde olduğu fakat manevi olarakta güçlü olduğu bir zamana girecektir. Manevi gücü tamamen elde ettikten sonra işlerinin yavaş yavaş rayına gireceği anlamında tabir edilir. Aynı zamanda bol miktarda paraya ve ganimete sahip olacağınız ifade eder. Abanın güzelliği sizin daha da güzel bir hayatınızın olacağını ifade eder. Siyah koyu renkli dar bir aba bunun tam tersini delalet eder. Aba giymenin her yorumcuya göre farklı bir yorumu vardır. Bundan dolayı rüyanızın görünüş şekilleri çok önemlidir.

Rüyada Aba Giydiğini görmek

Rüyada aba giydiğini görmek, rüyasında abagi ya bir kişi temiz ve güzel bir hava ise güncel hayatında ulaşmak istediği şeye ulaşacağı yönündedir. Aynı zamanda bu görülen rüya iş, kariyer, eğitim anlamında yükselmeye delalettir.

Rüyada Aba Altından Sopa Göstermek

Rüyada aba altından sopa göstermek, etrafınızda sizin kuyunuzu kazan çok sinsi insanların olduğu belirtir. Herşeyinizin göze nazara geldiğini gösterir. Aldığınız yeni bir şeyin ya da yapmak istediğiniz bir şeyin hep bir olumsuzluk içerisinde yaptığınız anlamında yorumlanır.

Rüyada Birine Aba Giydirmek

Rüyada birini aba giydirmek, çevrenizde olan bir kişiye bir iyilik yapacağınıza ve o iyiliğin size yansımasının çok güzel olacağı yönünde ifade edilir. Ayrıca sizin de hiç beklemediğiniz bir insandan iyilik göreceğinize rivayettir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.