Rüyada “ Nazara Gelmek ” Görmek

Nazara Gelmek
Rüyada nazara gelmek, hafif bir kederdir ve kısa süreli sağlık sorunlarına bunların gelip geçici olduğu yönündedir.
Etiketler:

Rüyada nazara gelmek, hafif bir kederdir ve kısa süreli sağlık sorunlarına bunların gelip geçici olduğu yönündedir. Hafif bir kaza atlatmaya yorumlanır. Rüyada nazara geldiğini gören kimse, etrafında fesat bir kimsenin olduğuna bundan çok rahatsız olduğuna işarettir. Bu konuda bir şey yapamadığından dolayı sıkıntısının rüyasına yansıması olarak görülür. Farklılaşacak olan hayatlara ve kişinin bu durumdan hiç hoşnut olmayacağına ifade edilir. Hayal kırıklığı yaşamaya yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kötü günlerin geride kalacağına ve sıkıntıların biteceğine yorumlanır. Zor durumlardan kurtulmaya ve tüm sıkıntıların geride kalmasına ifade edilir. Saygı değer bir durum görmeye etrafından sevilip sayılmasına işaret eder. Verdiğin emekleri alamayıp hayal kırıklığına uğrayacağına ve bundan dolayı üzüntü yaşayacağına yorumlanır. Uzun zamandan beri aksayan işlerin güzel bir şekilde toparlanacağını gösterir. Deneyimsizlikten dolayı girilecek olan sıkıntılara tabir edilir.

Rüyada Nazara Karşı Dua Okumak

Rüyada nazara karşı dua okumak, mutsuz olunun durumlara ve zor durumlara düşmeye ifade edilir. Rüyada nazara karşı dua okuduğunu görmek, kişinin kendi kendine derman bulmasıdır. Kötü dönemlerden geçmeye ve omuzlarında büyük bir yükün olmasına işaret edilir. Rüyada nazara karşı çocuğuna dua etmesi, kişinin yavrularına karşı hayır duası etmesi demektir. Rüyada nazara karşı kendine dua okumak, sıkıntıların sonunda bitmesidir. Mal sahibi olmaya ve malını çevresindeki yardıma muhtaç kimselerle paylaşmasına ifade edilir. Haksızlık ettiği kimselerle helalleşmeye ve huzur bulmaya yorumlanır. Bekar kimseler için ise aniden yaşanacak olan aşka rivayettir.

Rüyada Nazarlık Görmek

Rüyada nazarlık görmek, sevinçli haberler almak ve sorunların kısa sürede bitmesi manasındadır. Herkes tarafından sevilmek ve aynı zamanda sağlığına kavuşması anlamında yorumlanır.

Rüyada Nazar Boncuklu Kolye Görmek

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek, kendisine destek olan insanlara başarılı bir projeye adım atmaya yorum yapılır. Parasının malının çoğalmasına ifade edilir.

Rüyada Nazar Boncuklu Altın Görmek

Rüyada nazar boncuklu altın görmek, yaptığı çalışmalarla çok saygın bir hayata kavuşmaya yorumlanır. Büyük başarılar elde etmeye tabir edilir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.