Rüyada “ Bacak Kesilmesi ” Görmek

Bacak Kesilmesi
Rüyada bacak kesilmesi görmek sıkıntı, dert ve keder olarak yorumlanır. Rüyada bacak görmek, hayra sevince ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada Bacak Kesilmesi Görmek

Rüyada bacak kesilmesi görmek; özellikle evli kişilerde eşi tarafından ihanete uğramaya, ailesinden anne, baba veya kardeşlerle arasının açılmasına, kimseye güvenemediği için psikolojik olarak buhran geçireceğine ve yalnız kalacağına delalettir. Rüyada bacak kesilmesi görmek genel olarak kötüye ve kişinin başına gelecek olan talihsiz olaylara yorumlandığı gibi bazen de kişinin üzerinde ki sıkıntıları bir anda atlatması refaha ermesi olarak ta yorumlanır.

Rüyada Bacak Görmek

Rüyada bacak görmek; rüyada bacak görmek duruma göre farklı şekillerde dile getirilir. Genel olarak insan ömrüyle kişinin maddi durumuyla ilgili tabir edilir. Rüyada temiz parlak uzun bacak görmek, maddi zorluktan kurtulmaya, bolluğa ermeye arzularınızın ve isteklerinizin yerine geleceğine, tüm hayallerinize kavuşacağınıza, ailenizle bir ömür mutlu huzurlu hayat süreceğini ze, görülen bacak kötü, kıllı bir bacak ise borçlanmaya, maddi açıdan dara düşeceğinize, fukaralığa, önünüzdeki huzursuz, mutsuz zamanların yakın olduğuna işaret eder.

Rüyada Bacak Arası Görmek

Rüyada bacak arası görmek; bütün dertlerinizin son bulacağına tüm dert ve kederlerin izden kurtulacağınızı rüyada tanınmayan bir kimsenin kasığını görmek, boşanmaya hane içinde ayrılıkların yaşanmasına, rüyada edep yerindeki kasık kıllarını görmek borcun ödenmesine, üzüntü ve kederin gitmesine alamettir.

Rüyada Bacakta Kıl Görmek

Rüyada bacakta kıl görmek; kişinin hayatta karşılaşabileceği sıkıntılarına, yakın gördüğü kişilerden göreceği maddi ve manevi zarara sevdikleri kişilerle arasında ayrılıkların yaşanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi erkekse dini olarak gerileme içerisine gireceğine, ahlaksız durumlar içerisine girerek kendisinden rahatsız olacağına ve farklı durumlara vurgu yaparak aile içerisinde zor zamanlar olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada kılsız bacak görmek; sıkıntıların sonu esenlik olarak yorumlanır. Kişi başına gelen tüm talihsiz olaylardan kurtulacak maddi ve manevi sıkıntıları son bulacaktır.

Rüyada Bacak Yarası Görmek

Rüyada bacak yarası görmek; kişinin uzun süre uğraştığı emek verdiği bir işte başarıya ulaşmasına, yapmış olduğu bu başarı sayesinde kısa süreli eğlence amaçlı seyahatlere çıkmasına ailesiyle olan kırgınlıklarının son bulmasına, sıkıntılarının sonunda kazandığı toplu mala, sıkıntıyla hak ettiği daha sağlıklı bir hayata, maddi külfeti bulunan kişiden kurtulmaya, umudunu kestikten sonra elde ettiği refaha delalet eder

Rüyada Bacağının Olmadığını Görmek

Rüyada bacağının olmadığını görmek; uğraş verilerek hak edinilen kazanca, uzun uğraşlar sonunda murada ermeye, mevki ve makam sahibi olmaya, yakın kimseler tarafından büyük yardım görmeye yorumlanır. Rüyada bacağının olmadığını ya da bacağının kesildiğini görmek,;  hilekar tanıdığa, zahmetle birlikte gözlediği ticari kazanca, sıkıntılara göğüs gererek özlediği daha iyi bir hayata, zorlukları aşarak ulaştığı sevince, saklanan sırların meydana dökülmesine, zorlukları aşarak hak edilen beceriye manasına gelir.

Rüyada Bacak Kopması Görmek

Rüyada bacak kopması görmek; rüyada görülen bacak kopması bacak görmek le birebir aynı yorumlanır. Genel olarak maddi anlama ve uzun ömre işaret eder. Rüyada tek bacağın kopması malınızın bir kısmına, iki bacağınızın kopması ise malınızın tümüne zarar veya haciz geleceği şeklinde ya da malınızı, mülkünüzü satıp parasını har vurup harman saçacağınıza, biraz daha tutumlu olmanıza işaret eder.

Rüyada Şişmiş Bacak Görmek

Rüyada şişmiş bacak görmek; yapacağınız işlerde büyük zararlara uğrayacağınızı, insanların düşüncelerine kapılıp düşüncesiz olarak ani hareketler edeceğinize fakat sıkıntılarınızın yakın zaman da son bulacağına eski düzeninize kavuşacağınıza yorumlanır. Rüyada görülen şişmiş bacak  sıkıntıyla umduğu paraya, duygusal külfeti olan tanımadığı bir kişiden kendini kurtarmaya, sıkıntı çekerek özlediği toplu paraya, zahmetlerinin meyvesini alarak istediği huzura, zorlanarak kavuştuğu ticari kazanca tabir edilir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.