Rüyada “ Adet Olduğunu Görmek ” Görmek

Adet Olduğunu Görmek
Rüyada adet olduğunu görmek neye delalet eder. Rüyada adet olduğunu görmenin İslami anlamı nedir. Rüyada adet olduğunu görmek diyanet yorumları ile tabirlerini okuyun.

Rüyada Adet Olmak Görmek

Rüyada adet olduğunu görmek; rüyayı gören kimsenin dinden, kurandan, ilimden uzak hayatını güzelliklerle donatmak yerine kötülüğe ve şerre adayacağına, şeytanın yolunda giderek kötülüklere boyun eğeceğine, insanların alın terine göz dikerek helal lokmalarını elinden alacaklarına işaret edilir. Bir kimsenin rüyasında adet olduğunu görmesi hayatını sil baştan yaşatacak yeni imkanlar doğuracağına, elindeki mal varlığını kullanarak kazançlı yatırımlar sergileyeceğine, kısa süreli sık sık seyahate çıkacağına yorumlanır. Rüyada adet olduğunu görmek, sembolü aynı zaman da üç farklı şekilde dile getirilir. Bunlar; ” yaşanacak maddi sıkıntılar, hane içinde hastalıklar ve alacağınız üzücü haberler” olarak tabire edilir.

Rüyada Adet Kanı Görmek

Rüyada adet kanı görmek; bir kadının rüyasında adet görmesi, içindeki yaratıcı gücün yükseldiğini; yeni ve güçlü fikirler üreterek ya da sağlıklı ve yapıcı kararlar vererek, yaşamını güzelleştirme olanaklarını elde ettiğini gösterir. Rüyasında vücudunda kanaması olduğunu gören kişinin karakterinin gerek iş hayatında gerekse çevresinde güçlü ve iktidar sahibi olduğuna işaret eder.

Rüyada Adet Kanının Aktığını Görmek

Rüyada adet kanının aktığını görmek; helal rızkınıza haram bulaşmasına, çevrenizde art niyetli kötü insanlardan zarar görerek kurulu düzeninizin bozulmasına, elinize geçen fırsat kapılarınızı değerlendiremeyerek kısa zamanda yokluğa ermeye işaret edilir. Bir kimsenin rüyasında adet kanının aktığını görmesi, üzerindeki kötülüklerden kurtulacağına, sevdikleriyle kazanç getirecek güzel işler yapacağına, hane içinde geçmişe yönelik yaşanan sıkıntıların son bulacağına tabir edilir. Rüyada adet kanının aktığını görmek, aynı zaman da kişinin üst yetkili bir kimseden göreceği destek sayesinde hayalini kurduğu işini kısa sürede gerçekleştireceğine işaret edilirken görülen bu rüya aynı zaman huzura ermek ve kurtuluş olarak ta tabir edilir.

Rüyada Adet Kanaması Görmek

Rüyada adet kanaması görmek; bir kadının rüyasında adet görmesi, içindeki yaratıcı gücün yükseldiğini; yeni ve güçlü fikirler üreterek ya da sağlıklı ve yapıcı kararlar vererek, yaşamını güzelleştirme olanaklarını elde ettiğini gösterir. Rüyasında adet kanaması olduğunu gören kişinin karakterinin gerek iş hayatında gerekse çevresinde güçlü ve iktidar sahibi olduğuna işaret eder. Ünlü rüya alimimiz Ebu Said El-Vaiz’e  göre rüyada adet kanaması görmek, rüyayı gören kişinin çocuğu olmuyor ise çocuğu olacağına yorumlanır.. Bazı yorumculara göre de, adet olduğunu gören kişinin yalana ve şirke yöneleceğine yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada adet kanaması olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur.

Rüyada Adet Olduğunu Hissetmek Görmek

Rüyada adet olduğunu hissetmek görmek; iş ve özel hayatında maddi ve manevi bakımdan çok büyük sıkıntılara gireceğine yapmış olduğu işlerinde başarısızlık göreceğini ifade eder. Rüyasında adet olduğunu  hisseden kişi kendini geçmişte yaptığı yanlışlardan dolayı Allah’ı tealaya affettirmeli ve kendine hayırlı bir yol dilemelidir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.