Rüyada “ El Sallamak ” Görmek

El Sallamak
Rüyada el sallamak görmek neye delalet eder. Rüyada el sallamak görmenin İslami anlamı nedir? Rüyada el sallamak görmek diyanet yorumları ile tabirleri okuyun.

Rüyada El Sallamak Görmek

Rüyada el sallamak görmek; bir çok şekilde ifade edilen bu rüya rüyayı gören kişi için genel olarak hayra ve güzelliğe, sevindirici haber almaya, sevdiklerinizle seyahate çıkmaya yorumlanır. Rüyasında sevmediği kimseden el aldığını  gören kimse ise üzücü kötü haber alarak mutsuzluğa kapılır. Rüyada el sallamak görmek, yeni dostluklara, mutlu olmanıza vesile olacak güzel hayırlı işler yapmaya, kısa süreli seyahatlere çıkarak farklı ortamlarda yer almaya işaret edilir. Rüyada el salladığını  görmek, bazen de yeni dostluklar kurmaya, kısa süreli seyahatlere çıkmaya, eline geçen fırsat kapılarını değerlendirerek kısa zaman da kariyer sahibi olacağına yorumlanır. Rüyada birine el salladığını  görmek, müjdeli hayata, sevdiklerinizle vakit geçirmeye, sık sık seyahatlere çıkmaya, elinizdeki fırsatları değerlendirerek yükselişe ermeye işaret edilir.

Rüyada El Sallayan Birini Görmek

Rüyada el sallayan birini görmek; umuda yolculuğa, sevdiğiniz bir kimseden müjdeli haber almaya, içinizde yaşadığınız sıkıntıların son bularak mutlu olacağınız olaylarla karşı karşıya kalacağınıza işaret edilir. Rüyasında el sallayan birini gören kimse iş hayatında maddi olarak sıkıntıya düşeceği andan çok sevdiği değer verdiği bir kimseden destek görerek kişinin aklı ve tecrübesi sayesinde kısa zaman da yükselerek kariyer hayatında önemli konumlara yer alır.

Rüyada Birine El Salladığını Görmek

Rüyada birine el salladığını görmek; bir kimsenin rüyasında tanıdık bir yakınına el salladığını görmesi sevindirici haber alıp mutluluğunun artacağına, yabancı bir kimseye el salladığını görmek ise güzel dostluklar kurmaya, iş hayatınızda yeni atılımlar yapmaya, ailenizden sevdiklerinizden ayrı vakit geçirmeye yorumlanır. Rüyada birine el salladığını görmek, aynı zaman da sevdiğiniz bir kimseyle vakit geçirmeye, müjdeli haber almaya, kırgınlıkların son bularak bolluk ve bereket içinde yaşamaya işaret edilir.

Rüyada Ölüye El Sallamak Görmek

Rüyada ölmüş birine el salladığını görmek; rüya sahibinin vurdumduymaz kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden, kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, iyiliklerden ve güzellik yapmaktan yoksun kimselere işaret edilir. Bir kimsenin ölmüş birine el salladığını görmesi, kişinin hane içinde huzurunun kaçacağına, tatsız olaylar yüzünden tartışmaların ortasında kalacağına, elindeki mal varlığını kaybedeceğine işaret edilir.

Rüyada Sevdiğine El Sallamak Görmek

Rüyada sevdiğine el salladığını görmek; rüyada sevdiğine  el salladığını  gören kimse hiç beklemediği bir anda birinden yardım alır. Bu rüya genellikle size zor anınızda yardım edecek olan ahlakı düzgün insanın sembolü şeklinde ifade edilir.  Bazı tabircilere göre ise görülen bu rüya kuvvetli bir adamla ortak olarak birlikte güzel çalışmalara imza atar.

Rüyada Sevgiliye El Sallamak Görmek

Rüyada sevgiliye el salladığını görmek; sadakat ve bağlılığa işaret edilen bu rüya kişinin yakın zaman da dünya evine girerek hayatının kalan yıllarını mutlu ve huzur içinde geçireceğine, iş hayatında çalışma arkadaşlarına göstermiş olduğu yakınlık ve başarılarından dolayı herkes tarafından sevilerek takdir edileceğine işaret edilir. Rüyada sevgiliye el sallamak görmek, aynı zaman da uzaktan gelecek bir misafire, mutlu olacağınız habere,  başarıya yorumlanır.

Rüyada Eşine El Sallamak Görmek

Rüyada eşine el salladığını görmek; rüyayı gören kimsenin ailesiyle sorunlar yaşayarak huzurunun kaçmasına sebep verecek olayların ortasında kalacağına, kişinin iş hayatında başarılı olmasını sağlayacak başarılı işlere imza atarak kendisini her anlamda göstereceğine işaret edilir.

Rüyada Arkadaşına El Sallamak Görmek

Rüyada arkadaşına el salladığını görmek; tövbe almaya, hayatınızı güzel kılacak hayır işleri yapmaya, sevdiklerinizle hoş vakit geçirerek onlara karşı sorunlarınızı gidermeye yorumlanır. Rüyada arkadaşına el salladığını görmek, bazen de günah işlemeye, hoşnutsuz olmaya, elinizdekileri kaybetmeye yorumlanır.

Rüyada Camdan El Sallamak Görmek

Rüyada camdan el salladığını görmek; rüyada tanıdık bir yakınınıza el salladığını görmeniz sevdiklerinizle hoş vakit geçirmeye, sevindirici haber almaya, yabancı bir kimsenin size camdan el salladığını görmeniz, sizden haber bekleyen, eli açık muhtaç bir kimsenin size karşı aldığı tavra yorumlanır.

Rüyada Uzaktan El Sallamak Görmek

Rüyada uzaktan el salladığını görmek; ayrılıkların ve küslüklerin son bulmasına, sevdiğiniz kişilerle beraber vakit geçirmeye, mutlu olacağınız haberler almaya, yakın zaman da yolculuğa çıkmaya yorumlanır.

Rüyada El Sallamak  Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada el sallamak görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren el sallamak  rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. El sallamak sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada el sallamak görmek, uzaktan gelecek misafire, sevdiklerinizle hoş vakit geçirmeye, geçmişinizde yaptığınız pişmanlıklardan dolayı üzülerek hayatınızı sil baştan kuracağınıza işaret edilir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.