Rüyada “ Fasulye Toplamak ” Görmek

Fasulye Toplamak
Rüyada fasulye toplamak, rüya sahibinin yatırımlarını yanlış yönde yönlendirmesi sonucu iş yaşamında maddi ve manevi olarak zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada fasulye toplamak, rüya sahibinin yatırımlarını yanlış yönde yönlendirmesi sonucu iş yaşamında maddi ve manevi olarak zarar göreceğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin para kazanma hırsı ile farklı iş alanlarına yöneleceği ve hüsrana uğraması olarak tabir edilmiştir. Rüyada fasulye toplamak, kişinin ticari yaşamda anlamadığı işlere girip üzüntü ve moral bozukluğu yaşayacağına yorulur. Görülen bu rüya kişinin elindeki mal ve mülkünü bir bir kaybetmek olarak da rivayet edilmiştir. Rüyada fasulye toplamak, kişinin yanlış arkadaşlıklar edinmesine, ailesinde yaşanacak huzursuzluklara yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin bozulan işleri ile hane içersinde de agresif bir yapıya bürüneceğine yorumlanmıştır. Rüyada fasulye toplamak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Fasulye Toplamak Ne Demek

Rüyada fasulye toplamak, farklı şekillerde yorumlanmakla beraber kişinin ticari yaşamdaki farklı alanlara yönelip büyük uğraşlar verdiği işlerden hüsran yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş yaşamında yalan ve iftiraya maruz kalarak isminin lekeleneceği ne delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin duygusal bir birliktelikten sonra üzülüp dertleneceğine tabir edilmiştir.

Rüyada Tarladan Fasulye Toplamak

Rüyada tarladan fasulye toplamak, rüya sahibinin helal ve harama özen gösterdiğine geçimini bin bir zorlukla sağladığına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin az ve öz olan kazançları için her daim mevlaya şükür ettiğine delalet eder. Aynı zamanda kişinin nasip ve kısmetinin hayırlı olmasına tabir edilmiştir.

Rüyada Kuru Fasulye Toplamak

Rüyada kuru fasulye toplamak, kişinin hak yolunda bulunduğuna iş ve özel yaşamında adaleti hakkı hukuku savunduğuna işaret eder. Bu rüyayı görenlerin ağır işlerde alışıp geçimini helal yoldan alın teri ile kazanacağına tabir dilmiştir.

Rüyada Fasulye Ekmek

Rüyada fasulye ekmek, kişinin iş yaşamında doğru yerde doğru zamanda olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin ticari hayatta önüne çıkan fırsatları çok iyi değerlendirip bol kazançlı işlere yöneleceğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin rızkında bolluk ve bereket olmasına tabir olunur.

Rüyada Fasulye Ayıklamak

Rüyada fasulye ayıklamak, rüya sahibinin bulunduğu iş ortamını ani aldığı bir karar ile değiştirmesine işaret eder.Bu rüyayı görenlerin yeni bir döneme girip rahat bir nefes almaya ve işlerde canlanma yaşanacağı olarak da tabir edilmiştir.

Rüyada Yeşil Fasulye Toplamak

Rüyada yeşil fasulye toplamak, rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşamayacağına zahmetsiz kazanılan kazanca işaret eder. Bu rüyayı görenlerin sevinç ve neşe yaşayacağı hayırlı bir haber alması olarak da tabir edilmiştir.

Bir isim ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Üye olmadan yorumunuzu ekleyebilirsiniz

Yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.